Keddre már csak 16 várható, öltözzön divatbloggernek!

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal a párizsi divathét egyik résztvevőjét mutatjuk meg önöknek, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Alina Tanasa

Bár múlt héten még úgy szóltak az előrejelzések, hogy 25 fokos meleg is várható, mostanra körvonalazódott, hogy maximum szombaton lesz 22 fok, keddre csak 16, szerdára 18 fokos maximum-hőmérséklet várható. És még esni is fog, ugyanis kedden egy mediterrán ciklonnak köszönhetően többfelé kell eső, zápor, helyenként zivatar kialakulására számítani – írja az Időkép.hu. Átmenetileg hűvösebb időre számíthatunk, elsősorban nyugaton lesz kifejezetten hűvös. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8-14 fok között lesz, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9-22 fok között alakul.

A borús (és kiszámíthatatlan) ideőre való tekintettel a párizsi divathéten megjelent divatblogger, Alina Tanasa szettjét ajánljuk: Tanasa elég jó példa arra, hogy a fekete szett is lehet bohém és érdekes. Ráadásul nem is kifejezetten drága a blogger összeállítása, ruhái az általunk is látogatott fast fashion boltokból valók.

Ruha, cipő: Zara

Kabát: H&M

Napszemüveg: Amorir

153132996
153132999
Kirstin Sinclair / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek