Hétfőn felmelegedés jön, de még jól jön egy kötött szoknya

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jól öltözött járókelőt állítottunk meg. de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Fruzsi

Egyre javul az idő, október 15-én, hétfőn már több helyen eléri, sőt meghaladja a hőmérséklet a 20 fokot, és hosszabb napos időszakokra is számíthatunk – írja az Időkép.hu. Élénk lesz a déli szél (így áramlik be térségünkbe a meleg levegő), és míg keleten felhős lesz az ég, nyugaton több napsütésre számíthatunk. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 24 fok között alakul, a hűvös időszaknak egyelőre vége.

A héten a délire, délnyugatira forduló áramlással meleg légtömegek áramlanak fölénk, megenyhülnek az éjszakák, erősödik a nappali felmelegedés, lesznek helyek az országban, ahol még akár „nyári napot” is regisztrálhatunk, azaz a maximum-hőmérséklet eléri, vagy meghaladja a 25 fokot.

Hétfőn azonban még csak maximum 22 fokra számíthatunk, jobban tesszük, ha kötött cuccokba bújunk: a vastagabb harisnya jobban illik a kötött szoknyához és az érdekes, rojtos nyakú pulóverhez, mint egy nylon-verzió, és Fruzsi a kabátot is jó érzékkel társította a szetthez. A barna több árnyalata harmonikus megjelenést kölcsönöz, az egyszerű összeállításnak az indiai táska ad egy kis csavart, melynek mintája feltűnő, színei azonban beolvadnak a jól összeválagott szettbe.

Cipő: Mango

Szoknya:Promod

Kabát: Promod

Táska:Indiai bolt

Pulóver: Turkáló

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek