no

Öltözzön színesen ősszel is!

Körbejártuk a boltokat, hogy megtudjuk, hol lehet még beszerezni olyan darabokat, amikről nem egyből a melankólia és az ősz jut eszünkbe. Az idei ősz slágerszíneit, a kobaltkéket és a bordót az összes boltban megtaláltuk, amelyekben jártunk, de szerencsére nem csak erre a két színre korlátozódott az üzletek kínálata. Bár élénk színekből nincs nagy dömping, mentaszín, rózsaszín, kék, piros és khaki cuccokból bőven be tudunk vásárolni.

Zöld és rózsás árnyalatok: H&M, Promod

A legtöbb pasztellt a H&M-ben és a Promodban találtuk. A svéd cég üzletében a pasztellszínek mellett végre a zöld minden árnyalata is helyet kapott. Szuper, hogy vannak még erőteljes színek is: a mély lazacszínű kardigán például tökéletes választás egy farmerhez vagy egy halványrózsaszín nadrághoz. Ha nem szereti a púderszíneket, vehet természetesen sötétlila, szürke és fekete cuccokat is a hideg napokra.

A Promod őszi színeiben ezúttal nem csalódtunk annyira, az áraiban viszont annál inkább. Egy kicsit sok tízezer forintot kiadni egy jobban kinéző almazöld kardigánért, de van még pár leárazott nyári cucc az üzletben, amiket elég jól lehet párosítani a fáradt, őszi színekkel.

Földszínek és nő feketében: Stradivarius

A legtöbb földszínt a Stradivariusban és a Mangóban találtuk. A Mangóban szerencsére a fehéret is bevették az őszi trendbe, a Stradivariusból pedig bárki összeállíthat egy kommandós szerkót, ugyanis a boltot elárasztották az olivazöld, barna, és khakiszínű ruhák. Sem árban, sem kinézetre nem találtunk kedvünkre valót ebben az üzletben, sok a bordó és a fekete, színes cuccokat nem nagyon látni, de ez biztos koncepció. A cég októberi lookbookjának ugyanis az a címe: Femme en noir, azaz nő feketében.

Piros bőrkabát? Mango!

A földszínek mellett a piros is helyt kapott az idei őszi-téli kollekcióban a Mangóban, ami tényleg jól kombinálható a feketével, fehérrel és szürkével. A modern Freddy Kruegeres pulcsin egy kicsit elcsodálkoztunk, és nem tudtuk eldönteni, hogy ez most valamiféle móka, vagy tényleg komolyan gondolták-e, de a 12 995 forintos árából arra következtettünk, hogy ez még viccnek is rossz! A színes hasítottbőr dzsekik közül viszont mindent elfogadnánk, a 9995 forintos színes blézer pedig kifejezetten jó befektetés!

+ Mango bónusz:

A Mango outlet weboldalán nagyon klassz cuccok vannak jó áron, könnyen ki lehet igazodni az oldalon, és ha 8000 forint felett rendel, a szállítás ingyenes! Érdemes átböngészni a webshopot.

Mustársárga és kobaltkék: Bershka

A fitalaos Bershkában még több lazacszín ruhát találunk, mint a H&M-ben, és mustársárga, illetve kék-fehér színekben pompázó blúzok, pólók is vannak. A színes felsők, pulóverek mellett sok a minta is, idén a halálfejen és csillagokon kívül végre vannak szív- és pillangómintás ruhák is, szerencsére egészen ízlésesen, semmi csicsával.

Ha mégis borús színekre vágyik...

A Debenhamsben és Marks and Spencerben az összes tipikus őszi árnyalat megtalálható. A M&S-ben inkább az ezüstre, a szürkére és a drappra mozdultak rá, míg a Debenhamsban van sok szín, csak éppen nem élénk változatban.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra