Róka, vámpírszáj és szegecsek a szezon legjobb kötött cuccain

Most már elkerülhetetlenül itt az ősz, és ha eddig nem bírtuk rávenni magunkat arra, hogy beszerezzük a legújabb divatnak megfelelő kötöttárukat, amelyek segítenek majd átvészelni a hideg napokat, itt az ideje körülnézni. Tudják, a réteges öltözködés nagyon fontos! Az üzletek kínálatát végigpörgetve megnyugodhatnak azok is, akik utálják, hogy októbertől minden és mindenki szürkébe, feketébe burkolózik. Részletek a hajtás után!

Kezdjük az árakkal. Egy gyors szemlét követően megállapítottuk, hogy már 1990 forintért is vehetünk magunknak vékony, de legalább vibráló színű pulóvert az F&F-nél. Akinél viszont bőségesebb a keret, 105 ezer forintért egy igazán vagány, vámpírszájas Markus Lupfer-kreációval bővítheti gyűjteményét, köztes darabnak mondjuk ott van egy peplumos pulóver a Zarától 14 ezer forintért. Nem kell megijedni, a legtöbb darab azért beszerezhető 10 ezer forint alatt.

Bár vannak olyan fazonok, amelyek minden márka kínálatában megtalálhatóak, azért mindenki másban erős. A csipkével kombinált darabok kedvelőinek a Stradivariust ajánljuk. A különlegesebb, ám megfizethető darabokért a Pull&Bearbe, esetleg a Bershkába menjen, főleg ha kedveli a szíves szegecseket vagy a műbőr szegélyt a nyakon. Nem tud ellenállni az aranyos állatoknak és még Lana del Rey (ál)szomorúsága is bejön? Önnek a H&M üzleteiben a helye. Ha viszont a galléros darabok a gyengéi, akkor irány a Net-à-Porter. Ha pedig a bőség zavara hozza lázba, látogasson el az Asos oldalára!

Oszd meg másokkal is!
Mustra