Elkészült minden idők legrondább Louis Vuitton kollekciója

Míg Marc Jacobs saját kollekcióját csíkosban képzeli el, addig a Louis Vuittonnál idén a pöttyös a favorit. A divatház és a japán művész, Yayoi Kusama közös kollekciójának első adagját július tizedikén dobták piacra, október elsejétől pedig az ikonikus monogram és az emblematikus pöttyök találkozásából született táska- és pénztárcakollekció is beszerezhető lesz. A vidám minták a Louis Vuitton bevett formáira kerültek, de optikailag nem tettek jót a hengeres papillon-táskáknak és a shoppereknek: a kollekció bármely darabja indulhatna minden idők legdrágább ronda táskája címért.

Ön mint gondol az összepöttyözött kollekcióról?

Egy francia-japán pöttyös kulcstartóért 245 dollárt, 53 ezer forintot, egy pénztárcáért 430 dollárt, azaz 93500 forintot, egy pipere-szütyőért 465 dollárt, 101 ezer  forintot kér a Louis Vuitton – írja a highsnobette.com. A táskák sem úszták meg a túlárazást, az övvel keresztezett zöld táskát 2320 dollárra, 505 ezer forintra, a strandtáska formájú barna-fehér táskát 1380 dollára, 300 ezer forintra árazták be a márkánál.

Az őszi kollekció népszerűsítésére a Selfridges üzlet tetejére egy óriásméretű szobrot is emeltek a 82 éves művésznőről. Azt, hogy hogyan készült a monumentális alkotás, a videóban ön is megnézheti!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek