Ez az utolsó derűs nap idén, vegyen retró pulóvert!

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal a londoni divathétről választottunk egy jólöltözött járókelőt, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Melanie

Élvezzük még ki a jó időt a vasárnapi hidegfront előtt! Szombaton sok napsütésre van kilátás csapadék nélkül, a hajnali 8-13°C-ot követően délutánra 20-25°C közé melegszik a levegő – írja az Időkép.hu. A napos időben elég lesz egy menő pulóver és egy hosszúnadrág, zárt cipővel.

A 22 éves Melanie Kenzo pulóverben ment Antonio Berardi tavaszi-nyári bemutatójára a londoni divathéten. Igen, olyan 40 ezer forintos Kenzo pulcsiban, amin februárban még röhögtünk, pedig sejtenünk kellett volna, hogy a divatmániások rákattannak a 80-as évek inspirálta ruhadarabra, ami annyira ciki, hogy már menő. Ha megtetszett, bármelyik turkálóban, illetve a Retrockban találhat hasonlót!

Melanie Marge márkájú, kobaltkék chino nadrágot vett a szürke pulóverhez, mi is be tudunk szerezni ugyanilyet a legtöbb üzletben, de a Mangóban biztos. A 22 éves lány Stella McCartney cipővel és Prada táskával tette még trendibbé az összeállítást: a táskára csak irigykedhetünk (vagy készíthetünk magunknak hasonlót), de ilyen férfias lakkcipőt találunk a Deichmannban is.

Nadrág: Marge

Pulóver: Kenzo

Cipő: Stella McCartney

Táska: Prada

Melanie
MelanieBen Pruchnie / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra