Jön a lehűlés, öltözzön úgy, mint Nati!

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jólöltözött járókelőt állítottunk meg, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Nati

Pénteken a beígért 30 fok helyett a déli országrészben megnövekszik a felhőzet, többfelé várható csapadék, miközben a szél északira, északnyugatira fordul. Napközben csökken a felhőzet, de visszaesik a hőmérséklet  – írja az Időkép.hu. Egy kicsit melegebben kell öltözni, mint csütörtökön, de elég egy bőrkabát, egy hosszúnadrág és egy zárt cipő, hogy ne fagyjunk meg, de a délutáni jó időben ne is izzadjuk halálra magunkat.

A 18 éves Nati magasított edzőcipője nem csak divatos, de jól is jön a zivatarokban, esélyes, hogy nem ázik át. A divatos lány leginkább fast-fashion boltokból öltözik, és még arra is ügyel, hogy haja a legtrendibb legyen: a nyáron divatba jött ombre, azaz színátmenetes festést választotta. Szettje színei harmonizálnak egymással, az oliva és a zöld különböző árnyalati nagyon jól illenek Nati bőr- és hajszínéhez. Nem is tudjuk hirtelen eldönteni, hogy a kabátot, a táskát, vagy a cipőt irigyeljük jobban, az egész szett, így, ahogy van, nagyon jól megállja a helyét az iskolában és a városban sétálgatáskor is – irodába az edzőcipő miatt nem ajánlott.

Trikó: H&M

Kabát: Bershka

Nadrág: Zara

Öv: Stradivarius

Táska: Mango

Cipő: Zara

Óra: DKNY

Napszemüveg: Ray-Ban

Szegecses karkötő: Bijou Brigitte

Gyűrű: H&M

Oszd meg másokkal is!
Mustra