Ilyen egy luxus pop up butik

Elzarándokoltunk az Andrássy úti Circl’n Line szalonba, hogy megnézzük, mitől más egy luxus pop up butikként hirdetett kipakolás, mint egy bármilyen más pop up butik: röviden attól, hogy az Andrássy úton, egy emeleti luxus-szalonban lehet magyar tervezők ruhái közül válogatni, egyébként a kínálat és a sztenderek is pont olyanok, mint a Monóban, vagy az Ourstyle időről-időre felbukkanó pop up boltjában.

Aki szeretné egy kis nézelődéssel egybekötve megnézni, milyen egy belvárosi szalon a XXI. században, az szeptember 24. és október 12. között minden nap 14 órától 19 óráig ellátogathat az Andrássy út 17-be, a tervezői holmik közt elég jó a választék. 18 tervező több mint 500 ruhája és kiegészítője tölti meg a lakásból kialakított, tükrökkel telepakolt teret. A Nubu például gyönyörű kabáttal és szép, mintás selyemruhákkal készült, a Kepp Showroom olyan ékszereket hozott, amikre már évek óta vágyunk, de eddig nem vettük meg (oké, biztos csak megmaradtak, de akkor is szépek), a legújabb menő márka, a Doridea is kipakolt jópár kiegészítőt.

A régebbi, ismertebb márkák közül az Aquanauta, Konsánszky Dóra, Vágó Réka és az Artista képviselteti magát. Kevésbé ismert tervezők, Fink Evelin, Takács Judit és Kele Idikó ruhái közt is válogathatunk, az árak nem magasabbak az átlagos magyar tervezői áraknál (egy kabát 50 ezer forint körül, táska 20-30 ezer, pulóverek, kiskabátok 30-40 ezer forint körül kaphatók). Kele Ildikó például színes, kötött pulóvereket hozott a pop up butikba, 30 ezer forint körül egyedi és vidám pulcsiban tölthetjük a telet. Tomcsányi Dóri színes tavaszi-nyári kollekciójából találunk szoknyákat, felsőket, de sok más, elegáns holmi is várja a vásárlókat, akik jellemzően a szalont egyébként is látogató nők közül kerülnek ki. Ha érdekli, milyen egy luxusnőknek szóló szalon belülről, és épp a belvárosban jár, nézze meg a pop up kínálatot. Legfeljebb rábeszélik egy gardróbrendezésre vagy egy hajvágásra is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek