6 újdonság, amivel felturbózhatjuk irodai ruhatárunk

A thezoereport.com összeszedett hat olyan ruhadarabot, amivel idei irodai gardróbunkat feldobhatjuk úgy, hogy a tavalyi cuccainkat sem kell lecserélni. Ha éppen úgy állunk anyagilag, vegyünk egy új táskát, egy nadrágot, egy blézert, egy cipőt, egy blúzt és egy ruhát, a továbbra kattintva megmutatjuk, milyeneket érdemes!

Ha már táska, vegyünk shoppert, azaz rövid füles, nagy bőrtáskát, mely tavaly óta egyre nagyobb divat és praktikus, mert minden belefér az esernyőtől a testápolóig. A Zaránál a legmenőbb, szegecses verzió 40 ezer forintba kerül, cserébe csodaszép. A Mangónál találunk műbőrből olcsóbb, de szintén mutatós verziót, 12995 forintért.

Ha új felsővel szeretnénk meglepni magunkat, vegyünk peplumos blúzt: most nagy divat az ujjatlan, derékban fodorral díszített, fehér blúz, mely tökéletesen passzol irodai szettünkbe is. Ha visszafogott peplumunk már van, vegyünk egy oldalt csipkézettet az esti bulikhoz a Stradivariusban.

Egy új blézerrel is meglephetjük magunkat, mondjuk egy jó fizetésemelés alkalmából. Ha bízunk a netes rendelésben, megszerezhetjük a Topshopról a 150 dolláros (33 ezer forintos), tweeddel kombinált rozsdaszín dzsekit, ami modern vonalvezetésével és izgalmas színvilágával kiválthatja sima fekete blézerünket. Ha drágálljuk a Topshopot, a Zarában 18 ezer forintért kapunk kockás zakót, ami szintén feldobhatja ruhatárunk.

Cipőt a legtöbb nő imád vásárolni, és ez az a szezon, amikor a balerinák helyét végképp átveszik a mokaszinok, papucscipők. Ha nem akarunk magas sarkakon billegni az irodában, és unjuk otthoni cipőkollekciónkat, vegyünk mokaszint! A Bershkában rengeteg olcsóbb fajta közül válogathatunk, van szegecses, és gyöngyös is. Mi most egy bőr, apró szegecsekkel megszórt verziót választottunk, mely felvehető konzervatív munkahelyekre is és egy merészebb, szegecses verziót kerestünk, mely inkább estére való.

A chino nadrág igazán jó és kényelmes irodai viselet, de most az egyszerű, színes darabokat a mintás nadrágok váltják. A H&M-ben vastagabb anyagú répanadrágot vehetünk télire 12990 forintért, a Pull and Bearben kicsit olcsóbban vékony anyagú, mintás változatot kapunk.

A Thezoereport.com szerint egy kétszínű ruha is jó választás a szezonra: míg tavaly minden tele volt optikai alakformáló ruhákkal, most olyanokból találunk sokfélét a Mangóban, melynek felső része világos, alsó fekete. Találtunk egy lazább, derékban barna résszel karcsúsított, kicsit bohém verziót 12990 forintért a cég honlapján és egy abszolút irodakompatibilis, fekete-fehér ruhát, mely minden nő ruhatárába kötelező beszerzés. Jól kombinálható, egyszerű, de mindenhez illő ruha, melyben még egy esti randin is simán részt vehetünk.

Oszd meg másokkal is!
Mustra