Lady Gaga 24 óra alatt beszerezte az új Westwood pólót

Anglia egyik reklámarca, a 71 éves Vivienne Westwood a meghökkentő és alternatív bemutatóiról ismert Londoni Divathét harmadik napján mutatta be tavaszi-nyári gyűjteményét. A hetvenes évek óta sikeres tervezőnő viszonylag szelíd, de mégis punk ihletésű bemutatójának végén egy fekete-fehér 'Climate Revolution'( Klíma forradalom ) feliratú pólóban, rövid sortban, harisnyanadrágban, flitteres kalapban köszöntötte a közönséget. Az éghajlatváltozás veszélyeire felhívó Westwood fiatalos szerelését rutinosan még egy hetyke bajusszal és a szeme köré festett monoklival is feldobta.

Egy nappal a merész designer showja után Lady Gaga máris környeztvédelmi aktivistakánt érkezett Philip Treacy bemutatójára, Gagának ugyanis sikerült 24 órán belül megkaparintania a világsajtót szélsebesen bejárt pólót, így hétfőn már nemcsak hátul felnyírt frizuráját fotózhatták a paparazzik, hanem hosszú, csíkos szoknyájához választott 'Climate Revolution' pólóját is – írja a style.mtv.com.

Az énekesnő nyitotta meg egyébként a Katalin hercegné által is preferált kalaptervező, a tizenhárom év után új kollekcióval előrukkoló Philip Treacy showját. A rózsaszín fátyolban című bemutatót nyitó énekesnő a show alatt sem maradt észrevétlen, egy virágkoszorúba bugyolálva ülte végig a látványos parádét.

Oszd meg másokkal is!
Mustra