Gwyneth Paltrow lenne az év legjobban öltözött nője?

A People magazin 2012 legjobban öltözött és legelegánsabb emberének a 39 éves színésznőt, a mindig ugyanolyan frizurával látható Gwyneth Paltrowot választotta. Tisztában vagyunk azzal, hogy az ilyen típusú listák nem minősülnek szentírásnak, de jelen esetben még mérvadónak sem tartanánk a magazin választását. Miután Kate Middleton a Vanity Fair 2012-es listáján sokakat letaszított a legjobban öltözött nők trónjáról, a szőke Paltrow is kimaradt az idei élvonalból. Összeszedtük azt a három, Paltrow-n idén látott együttest, mely bejárta a világsajtót, és ami alapján a People magazin úgy dönthetett, hogy neki ítéli oda a megtisztelő díjat.

Egyetért azzal, hogy Gwyneth Paltrow az év legjobban öltözött nője?

A színészdinasztiából származó Paltrow idei legmerészebb outfitje az Emmy Awards-on látott hasvillantós, fekete csipkés Pucci ruha volt. A legtöbb nő számára előnytelen együtteshez visszafogott, de annál értékesebb Neil Lane ékszereket, 7 karátos fekete-fehér gyémánt fülbevalót, két platina- és egy gyémánt karkötőt, egy 100 karátos és egy 5 karátos gyémánttal, illetve fekete onixxal készült platina gyűrűt viselt a színésznő – írja a dailymail.co.uk.

A sima pólót 19900 forintért áruló színésznő idén sok hírességhez hasonlóan szintén viselte Stella McCartney paisley-mintás, aszimmetrikus ruháját a vörös szőnyegen. A Pekingben hordott babakék egyujjas ruhához akkor Paltrow a ruha fekete hemlinjéhez színben passzoló cipőt és táskát választott, mellyel szerintünk semmilyen feltűnést nem keltett az eseményen.

Paltrow a Wiesbadenben rendezett német Bambi díjátadóra választotta Elie Saab vékony övvel megbolondított, V nyakkivágású, tetőtöl-talpig flitterekkel borított smaragdzöld estélyi ruháját. A mutatós darabot a szokásos frizurával és egy gyémántokkal kirakott, fehérarany Adler nyaklánccal egészítette ki a színésznő.

Ön mire tippel, miért éppen Gwyneth Paltrowot választotta a People magazin az év legjobban öltözött nőjének? Köze van a választásnak ahhoz, hogy még az év elején Terry Richardson lőtt a színésznőről egy provokatív anyagot a Harper's Bazaarba, és hogy Paltrow-t választotta a Max Factor, illetve a Hugo Boss is arcának, vagy tényleg ő lenne a vörös szőnyeg legmeghatározóbb egyénisége?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek