Itt a november, öltözzön rétegesen, mint Lilla!

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jól öltözött járókelőt kértünk meg, hogy álljon modellt nekünk, de természetesen nagyon szívesen látjuk bárki fotóját: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Lilla

A szerdai hidegfront és eső után csütörtökön hidegre ébredünk, és nem is nagyon melegszik fel az idő. Napközben nyugat, északnyugat felől fokozatosan felszakadozik a felhőzet, a reggeli eső elvonul, az éjszakai 6-12 fok után napközben 10-16 fok lesz. Eleinte viharos lehet a szél, estére mérséklődik a légmozgás, de hűvös nap elé nézünk, ez már igazi ősz – írja az Időkép.hu.

Ehhez mérten jól fel kell öltözni, egy sapka se árt, ha nem bírjuk a szelet, de kendő, blézer, vagy bőrdzseki mindenképp kell. Mai alanyunk, Lilla, a 19 éves teológus-hallgató kötött ruháját egy övvel dobta fel, mely derékban karcsúsítja. Az övhöz illő táska és kendő, illetve a kabát színéhez passzoló cipő harmonikussá teszi a bohém szettet. Lilla szerint Magyarországon az emberek elvárásokat fogalmaznak meg az öltözködéssel kapcsolatban, ezért sokan nem mernek a belső megítélésük szerint öltözni.Ő mer, és jól áll neki.

Sapka: anyutól

Kabát: Ausztria

Sál: valamelyik plázából

Ruha: nem tudja

Öv: Londonból

Cipő: Deichmann

Táska: anyutól

Oszd meg másokkal is!
Mustra