Kinek áll jobban ugyanaz a deisgner ruha?

A közelmúltban több híresség lépett a nyilvánosság elé ugyanabban a designer ruhában. Jada Pinkett Smith a 37. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, a radikális aktivistáról készült film, a Free Angela premierjén viselte Tom Ford hátul mélyen kivágott cipzáras ruháját. Az együtteshez hátrasimított, egyenesre fésült frizurát, egy látványos fülbevalót és a ruhához színben passzoló szarvasbőr tűsarkút választott a negyven éves celebfeleség – írja a Daily Mail.

Kinek áll jobban a Tom Tord ruha?

A már Kate Middletonnal is összeöltöző Kim Kardashian júliusban lépett a BET Awards vörös szőnyegére fehér Tom Ford ruhájában, amihez ő is az egyenes hajat találta a legmegfelelőbb választásnak, de a cipővel már bevállalósabb volt, mint Will Smith neje és egy pántos arany magassarkúval dobta fel a térdig erő ruhát. A Tom Ford ruha mindkét hírességnek jól áll, talán a macskatulajdonos realitysztár látványosabb hátsója miatt valamivel elhúz Smithné mellett, viszont Jada Pinkett családja igencsak mutatós kiegészítője a fehér ruhának.

A guminőként meztelenkedő Linda Evangelistát májusban a manhattani családjogi bíróság előtt  kaptak lencsevégre ebben a kislányos, 2012-es Erdem „Anouska” kollekcióból való virágos ruhában, melyhez egy elegáns és hagyományos bézs, steppelt Chanel táskát és fekete körömcipőt választott a szupermodell.

Kinek áll jobban a virágos ruha?

A nemrég 648 euróra, 183 ezer forintra leértékelt ruhában flangált vőlegényével, James Rightonnal a brit színésznő, Keira Knightley is. A rakott szoknyás alsórésszel készült ruhához Knightley egy egyszerű Tapeet szandált és Evangelistához hasonlóan steppelt Chanel táskát választott, csak fekete színben. Ön szerint a Vágy és vezeklés sztárjának természetes bájához illik jobban a virágos ruha, vagy egyetért Evangelistával és bíróságra is felvenné a lengén nyárias darabot?

Tovább bővül a Raf Simons féle Diorban vörös szőnyegre lépő hírességek száma. Jessica Biel már a Total Recall hollywoodi premierjére is egy elbűvülő rózsaszín zsebes Dior ruhában érkezett, ezúttal pedig teljesen fehér, elegáns koktél ruhát választott az ESPY Awards Show estjére. A színésznő összeállításából egyedül a fehér, törpilla cipőre emlékeztető Nicholas Kirkwood for Roksanda Illincic pántos lábbelit nem értjük.

Kinek áll jobban a Dior koktélruha?

Christian Dior 2013-as Resort kollekciójának ugyanebben a harang alakú ruhájában jelent meg a napokban az 1977-ben született színésznő, Kerry Washington is Beverly Hillsben. Washington a divatház rózsaszín-piros színekben pompázó koktélruháját választotta a Hollywood Foreign Press Association eseményre, melyet csipetnyi kiegészítővel és testszínű Louboutin cipővel kombinált.

A hírességeken látott eredeti ruha online nem vásárolható meg, hasonlóan klasszikus fazonú ruhát az Asos oldalán találtunk 98 euróért, 27 ezer forintért. Ön szerint kinek áll jobban a csinos Dior ruha, a menyasszonynak öltözött Bielen, vagy a kacér kamaszlánnyá vedlett Washingtonon?

Oszd meg másokkal is!
Mustra