Esik és 20 fok sincs

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal két jól öltözött járókelőt kértünk meg, hogy álljanak modellt nekünk, de természetesen nagyon szívesen látjuk bárki fotóját: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Kitti és Márton

Szeptember 14-én, pénteken vége a nagy esőzésnek, ami a csütörtököt olyan borússá és álmossá tette, és kicsit fel is melegszik a levegő, de még országszerte erősen felhős lesz az ég, főleg délután. A légmozgás a Dunántúlon még élénk lesz, máshol mérséklődik – írja az Időkép –, azaz erős lesz az északi, északnyugati szél. Este 10-14 fok várható, elkél már egy bőrdzseki, vagy egy átmeneti kabát, vegyük elő bokacsizmáinkat, mert eshet is az eső. A népi jóslat szerint ha most pénteken süt a nap, derűs lesz a tavasz – hát, úgy tűnik, a tavasz is esős lesz.

Kitti és Márton formatervezőnek tanulnak, és nagyon bevállalósak. Márton cipőjét aznap reggel találták egy kuka mellett, fűzőként spárgát tettek bele. Fontos számukra az egyediség, és a használt anyagok használata, ezért is bírják a turikat, meg a redizájnolt dolgokat. Szettjük megállja helyét a 20 fokos őszben, de mindenképp kell egy csizma a szandál helyett és egy kiskabát sem árt.

Kitti

Pulóver: Mango

Cipő: Nyugati pályaudvarnál szerezte, a Kedvesnénitől

Táska: Medence csoport, használt molino

Márton

Nadrág: Zara

Fekete táska: Japán

Másik táska: Medence csoport, használt molino

A többi ruha: turkáló

Oszd meg másokkal is!
Mustra