Anna Dello Russo a H&M-ben: íme az egész kollekció képekkel, árakkal

A Lana del Rey-es cuccok mellett október 4-én a boltokba kerül Anna Dello Russo kiegészítő-kollekciója, amiről furcsamód szeptember 10 előtt nem kerültek elő reklámfotók, csak néhány lesifotó. A Vogue Russia fotózta Dello Russo cuccait saját divatanyagába, így kiszivárogtak a képek már korábban (itt megnézheti őket), de most végre árakat és rendes tárgyfotókat is tudunk közölni, nem csak a csupasz giccsparádét rosszul bevilágítva.

Önnek hogy tetszik a kollekció?

Minket nem győzött meg a kollekció, a Vogue Russiába totálisan illenek az aranyozott, cirádás, ultragiccses darabok. Az arany krokodilokkal keretezett napszemüveg elég vicces (9990 forint), és a sima, türkiz clutch se rossz (12990 forint), de a rengeteg arany fityegő és vastag fémnyaklánc túl csicsás, hogy jó legyen. Bár ha a Versace kollekció sikerére gondolunk, már most borítékolhatjuk, hogy oltári tolongás lesz a bazári kiegészítőkért.

Biztos nagy sikere lesz a 80 ezer forintos magassarkú combcsizmának, és az aranyszínű, 40 ezres magassarkú cipőknek, bár akinek ez a stílusa, már rég beszerezhette ezeket a cuccokat a kínai piacon. Azért azt meg kell jegyezni, hogy bár a képek nem túl meggyőzőek, sok múlik a kiegészítők kivitelezésén. Egy fotón közönségesnek tűnő darab is lehet élőben szép, ha igényesen van elkészítve. Ha viszont az igénytelen fröccsöntés miatt sorjás a karkötők széle, vagy egyszerű műanyag bogyókkal vannak kirakva a fülbevalók, nyakláncok, akkor lehet, hogy hiába tolonganak a vásárlók, végül sokminden megmarad majd.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek