no

Íme Lagerfeld 12 legbunkóbb beszólása

Annyira félek Karl Lagerfeldtől ( I'am so scared of Karl Lagerfeld) alcímmel tette közzé a celebeket előszeretettel kritizáló But You Are Like Really Pretty.com Karl Lagerfeldről készített karikatúráját, ami a tervező 12 másokat leszóló aranyköpéseit tartalmazza. A cím paródiája annak az Elle Decor-ban található "12 dolog ami nélkül nem tudok élni" című rovatnak, amelynek szeptemberi kiadásában Karl Lagerfeld listája olvasható.

Nem telik el úgy hét, hogy a Chanel vezető tervezője ne sértene meg egy, másokat nem zavaró hírességet. Legutóbb a jófenekű Pippa Middletonnal kapcsolatban fejezte ki ellenszenvét, mikor azt nyilatkozta, hogy csak a hátát kellene mutogatnia a hercegné 28 éves húgának. A szerintünk nem annyira irritáló, mint inkább szórakoztató megjegyzések áldozatává vált az éppen gyermeket váró Adele, akit a tervező lekövérezett, az orosz pasikat pedig meggondolatlanul rondának titulálta. Lagerfeld 12-es listáján szerepel még, hogy ízléstelennek találja a kilencvenes éveket, nem szeret férfimodellekkel dolgozni, sem főzni. Nem szereti a masszázst, mert gyűlöli, ha hozzá érnek, sosem iszik vizet, csak diétás kólát.

lager

A csontsovány modelleknél egy mérettel nagyobb nőket pedig „kövér múmiáknak” nevezi. „Ezek az elhízott múmiák chipses zacskóval a kezükben egész nap a tévé előtt ülnek és panaszkodnak, hogy mennyire soványak a modellek. A divat álmokról és illúziókról szól és senki nem akar telt nőket nézegetni” – nyilatkozta Lagerfeld,véleményével nem tetszését fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy egyre több divatlap foglalkoztat egészséges testalkatú nőket anorexiás kamaszlányok helyett.

A divatguru egyébként a szeptember 23-án induló 26. párizsi Biennale des Antiquaires-ben egy átalakított régiségvásáron állítja ki már kopott, de még mindig divatos Chanel, Fendi és Lagerfed márkájának színpadiasabb darabjait, valamint egész életen át gyűjtött bútorait. „Szeretem ezt az eseményt” – jelentette ki a tervező, aki azt is elmondta, hogy tisztában van azzal, hogy színpadias személyisége és megjelenése – hófehér haj, sötét szemüveg és ujjatlan kesztyű – gyakran elviszi a showt.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra