Pippa Middleton besárgult és élvezi

Míg Katalin hercegné testvére eddig főként fenekéről volt híres, most egy újabb időszak köszöntött be, Pippa Middleton ugyanis felfedezte az önbarnító készítményeket. Ez nem volt annyira jó döntés, a Huffington Post szerint ugyanis ez az újabb szenvedély egyértelműen nővére malmára hajtja a vizet. Jó, neki lényegesen több pénz áll a rendelkezésére, ha a külsejéről van szó. Persze mindez nem magyarázza meg azt, hogy Pippa Middleton miért nem sminkel ügyesebben.

Az ifjabbik Middleton, aki a nyáron kicsit el volt tűnve, először a Shadow Dancer című film premierjén jelent meg nagyon sárgás árnyalatú bőrrel. Bár fotótól függ, hogy mennyire rossz a helyzet és a valóságban bizonyára nem néz ki úgy, mint Okkerboy hű követője, azért a kevesebb néha több elvét kellett volna követnie, amikor felvitte a bőrére azt a sok önbarnítót.

Erre a hétre kicsit normalizálódott a helyzet, Ben Fogle legújabb könyvének bemutatóján már egy kicsit szerencsésebb felvételek készültek róla. Igaz, a szeme még mindig elég ijesztő a fekete kontúr miatt, de itt is udvariasan mosolygott a sok fotósnak, pedig idén tavassal pont miattuk került bajba. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy rengeteg híresség van, aki ennél sokkal jobban mellényúlt, amikor a nem is annyira biztonságos önbarnulást választotta. Reméljük azért, hogy Pippa Middleton nem lesz olyan komoly visszaeső mint Snooki, Fergie, Christina Aguilera vagy Kim Kardashian. Rengeteg sárga celebet láthat galériánkban!

Oszd meg másokkal is!
Mustra