Nőimitátorrá sminkelik csajaikat a pasik

A Youtube tele van szeméttel, de van, amikor tényleg vicces lehet egy amatőr, házi gyártású videó. És most nem a rasszista kiskecskére gondolunk, hanem azokra a felvételekre, amelyeken fiatal lányokat sminkelnek ki a pasijaik, mindennemű segítség, vagy legalábbis súgás nélkül. A hívószavak: my boyfriend does my makeup (a pasim kisminkel).

Az összeállítást Jenna Marblesszel kezdjük, aki korábban már bizonyította, hogy tud sminkelni. Még részegen is jobban nyomja, mint a pasija, Max, aki elég elveszettnek tűnik, de legalább lelkes.

Itt van például Carah Amelie, aki közelről teljesen vállalhatatlan. Férje nevét nem értettük pontosan – talán Jim –, de mint maga is bevallja, fogalma sincs, hogyan kell sminkelni, és tudja, hogy borzasztó dolgok fognak történni. Nagyjából így is lesz. Csalás mondjuk van, egy kicsit segít az asszony.

Vagy ott van Tim és Allison. Ami ebben a videóban tetszetős, az az, hogy a lány milyen jókat röhög az egészen, és a fiú is élvezni látszik a dolgot. Nem gondolják túl, egyszerűen eltöltenek együtt egy kis időt, és kész. A pirosító-felviteli technikája pedig különösen egyedi. A végeredmény nyilván borzalom.

Sawyer és Blair koprodukciója sem egyszerű, és ezek után kimondhatjuk: a férfiak szeretnek sötét festékeket kenni a nőik arcára. Sawyer ráadásul versenyt hirdet: „aki úgy érzi, hogy jobb nálam, posztoljon válaszvideót!". Majd nyállal pucolja le a feleslegesnek ítélt festéket a szemcsücsökről.

Luke, az alábbi videó férfifőszereplője sem akárki: ő a fiú, aki megalkotta a Lady Gaga Puncstortába Fejel Másnaposan fantázianevű sminket, Miss Glamorazzi néven blogoló csaja arcán. Szegény.

És itt a végére egy viszonylag sikeres próbálkozó, Benji, aki Judyt sminkeli. Nem mondanánk nyugodt szívvel vállalhatónak ezt a megoldást sem, de legalább tetszetősebb a végeredmény, mint a többi.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek