Duplafarmer: a kanadai szmoking viselésének három legfőbb szabálya

Farmertrendek jönnek-mennek, de továbbra sem ciki tetőtől talpig farmerba öltözni a HuffingtonPost szerint. Szerencsére nem a túlzásba vitt farmerhordás jött vissza a divatba, ahogy azt Britney Spears és Justin Timberlake követte el még 2001-ben. A "dupla famer" trenddel többek között a brit-, a francia- illetve az ausztrál Vogue is foglalkozott, és több celeb is behódolt már a visszatérő trendnek – többek között Tyra Banks és Katie Holmes.

A farmernadrág és -felsőrész kombinációjának bizalmat szavaztak a mexikói Vogue augusztusi számában is, amelynek címlapján Kasia Struss pózol a sokszor csak kanadai szmokingnak csúfolt összeállításban.

A mexikói Vogue augusztusi száma
A mexikói Vogue augusztusi száma

Az probléma ezzel a trenddel, hogy könnyedén túlzásba eshet az ember és így nevetséges lesz a szerelése. Ha a következő három szabályt betartjuk, akkor ezt elkerülhetjük és biztosan nem nézünk ki úgy, mint Christina Aguilera a kilencvenes évek végén:

  • az alsó és a felsőrész semmiképpen se legyen teljesen egyező színű, egy kis eltérés az anyagban vagy színben mindenképpen szükséges
  • a farmer ne legyen divatjamúlt, például nagyon sötét, nevetségesen kifehérített vagy kis gyűrődésekkel tarkított
  • mindenképpen kerüljük el a csillogó vagy kövekkel kirakott láncos öveket.
Oszd meg másokkal is!
Mustra