no

Mit árul el rólunk a körömlakkunk színe?

A körömlakk színe többet árul el rólunk, mint gondolnánk. Mivel minden színnek megvan a maga jelentése, így akarva-akaratlanul a világ tudomására hozzuk éppen aktuális hangulatunkat. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy ki is ön valójában, nézze meg, mit mesél önről a körömlakkja!

Milyen körömlakkot használ a legszívesebben?

Vörös körmök: A piros a szerelem, a merészség és a szenvedély színe. A piros körmöket viselő nő általában szeret szexi és csábos lenni, szerelmes a szerelembe. A nyitott életszemlélettel rendelkező piros körmű nőkkel általában a környezetük sem mer szórakozni. A vörös körmök esetében akár a pedikűrünk is lehet azonos árnyalatú, hiszen ez csak még jobban fokozza a romantikus összhatást, ráadásul a vörös minden szezonban a slágerszínek közé tartozik.

Kék körmök: A kék köröm senkinek sem kerüli a figyelmét, így a vörössel ellentétben mértékkel használjuk, vagy a kezünket vagy a lábujjunkat lakkozzuk ki a nyugodtságot árasztó színnel. A kékkel azt üzenjük a világnak, hogy ugyan két lábbal állunk a földön, de nem félünk a változásoktól, sőt nyitottak vagyunk az újdonságokra. Mások intuitív, egyedi és bohém személyiségként tekintenek a a kékre festett körmű nőkre. Ennek a színnek a pasztell árnyalata egyébként a szezon egyik slágere.

Sárga körmök: A narancssárga a vitalitás és az izgalom jele, az ilyen színű körmök viselője energiával telt, nyitott személyiség, a citromsárgára festett körmök pedig bátorságról, vidámságról, játékosságról és kreativitásról árulkodnak. Összességében optimizmust és érdeklődő hozzáállást sugallnak. A kevésbé nyitott nőknek azért ajánlott a sárga lakk, mert egy-egy tónusának kipróbálása izgalmasabbá teheti a megjelenést. A sárga körmök egyébként jól passzolnak farmerhez, tornacipőhöz, lazább ruhákhoz, merész kiegészítőkhöz, vagyis a fesztiválos összeállításokhoz.

Bátorságot és szenvedélyt sugalló piros körmök
Bátorságot és szenvedélyt sugalló piros körmökStockfresh

Zöld körmök: Annak ellenére, hogy a zöld is a kapzsiság, a harag egyik fő színe, a nem mindennapi viselet vállalkozó szellemű, egészséges, élettel teli nőre utal, aki tisztában van azzal, hogy éppen hol, merre tart az életben és készen áll a változásokra is. Nyáron bátran próbáljuk ki hozzá a matt zöld vagy menta zöld pedikűrt is.

Lila körmök: A lila spirituálisan is egy nagyon erős szín. Viselőjét rejtélyesnek, merésznek és csábítónak látják mások. Leginkább az életben sikeres nők, például a befutott művészek és üzletasszonyok kedvelik ezt a színt. Idén a sötét lila és a világosabb lila is egyaránt divatosak.

Rózsaszín körmök: Az elegáns világos rózsaszínre festett körmök nőiesnek, kecsesnek és tartózkodónak mutatják viselőjét, ellentétben a sötétebb rózsaszínnel, ami feltűnésre vágyó, bátor és nyitott nőket takar, tele önbizalommal. Míg a világosabb árnyalat elmegy egy tárgyalásra, koktélpartira, addig az élénk verzió inkább a munkahelyen kívülre ajánlott.

Idén nagyon népszerű színnek számít a nyárimádóknak kötelező korall, és a barna bőrön szépen mutató klasszikus törtfehér is. Ha már tudja melyik szín áll önhöz a legközelebb, nézze meg melyek a legtartósabb körömlakkok a piacon.

Tudja mit árul el önről a körömlakkja?
Tudja mit árul el önről a körömlakkja?Stockfresh
Oszd meg másokkal is!
no
Mustra