Katalin hercegné olcsó ruhában és mezítláb számolt vissza az olimpiáig

Vilmos herceg felesége 35 fontos (12 000 forintos) Hobbs ruhában ment el a Bacon's College Coach Core program megnyitójára csütörtökön, ahol kiderült, őstehetség pingpongban – írja a Daily Mail. Az asztalitenisz után a karateszőnyegen is kipróbálta magát Catherine hercegnő, a kék szőnyegre – ahogy a sportág megkívánja – mezítláb lépett. A hercegné, akinek stílusát sokan követik, harmadmagával indította útjára a Coach Core programot, az eseményen részt vett Harry herceg és Vilmos herceg is. Természetesen ők is kipróbáltak egy-egy sportágat, Vilmos herceg később azt nyilatkozta, úgy érezte magát a focipályán, mint egy zsiráf a jégen. A sport program 16 és 22 éves fiatal tehetségeknek nyújt kiugrási lehetőséget, a királyi család mindhárom tagja ennek fontosságáról beszélt a megnyitón.

Az olimpiai fáklyát a Buckingham-palotánál már más ruhában fogadta Katalin, szürke mintás, egyszerű és olcsó nyári ruháját fehér, brit zászló logós pólóra és egy kék skinny farmerre cserélte.

Katalin hercegnéről egyébként köztudott, hogy az ésszerű spórolás híve, ha a divatról van szó. Hozzá hasonlóan Barack Obama felesége, Michelle Obama is rajong pénztárcabarát divatért. Tavaly júniusban például 30 dolláros (kb. 7000 forintos) Gap-szerelésben fotózták le Camp Davidben, a mindenkori amerikai elnök hivatalos nyaralójában, előtte pár hónappal pedig egy 34,95 dolláros (kb. 8000 forintos) H&M ruhában adott interjút az egyik legnézettebb reggeli műsorban.

Oszd meg másokkal is!
Mustra