Ilyen lett a Louboutin Hamupipőke cipő

Még késő tavasszal jelentette be a Walt Disney, hogy idén, a Hamupipőke 1950-es filmváltozatának DVD-n és Blu Ray-en való megjelenése alkalmából Christian Louboutinnel közösen terveznek egy exkluzív üvegcipellőt. A párizsi Haute Couture héten be is mutatták a nagy érdeklődéssel várt végeredményt.

A Hamupipőke inspirálta modern csipkecipőnek természetesen – nem meglepő –, skarlátvörös lett a talpa. A lepkemotívumokkal kidekorált, limitált kiadásban készült 120 mm-es sarkú cipő ragyogását Swarovski kristályokkal tette még feltűnőbbé a tervező. A Disney France hivatalos Facebook oldalára kerültek fel képek a mesébe illő "üvegcipőről" és a tervezési vázlatokról, amit a várakozásoknak megfelelően pozitívan fogadtak a rajongók. A feltöltött képek között felfedezhetőek még Hófehérke és Csipkerózsika nevével ellátott sámfák is, szóval kezdődhet a találgatás, vajon milyen jövőbeni együttműködés lesz még a két cég között?

louboutin-scoop
Walt Disney Studios

„Hamupipőke nemcsak egy szépség, a báj és a varázslatos szerelem ikonja, hanem a cipők világának egyik megtestesítője is. Az ő karaktere és története vezetett a tervezés alatt” – mondta Louboutin, akinek a szépséről és bájról ezek szerint giccses kristálypillangók és közönségesen csillogó magas sarkak ugranak be.

A Walt Disney Animation Studios által készített film inspirálta cipőkből várhatóan húsz darabot készítenek majd és a mesével egy időben, 2012. szeptember 26-án kezdik őket árulni Franciaországban. Biztos nagy lesz a kereslet, és az is biztos, hogy nem lesz olcsó a kitartott milliárdosfeleségre való magassarkú. A kicsit vagányabb, de lényegében hasonló Fifi cipő és a legalább ennyire giccses Yolanda például 2450 euróba (705 ezer forint) kerül, pedig még csak nem is limitált szériás.

Ön mit gondol a pillangós csipke cipőről?

Oszd meg másokkal is!
Mustra