Axente Vanessa a Prada őszi kampányképein

Nyilvánosságra hozták a Prada 2012-13-as őszi/téli kampányának első kampányképeit, melyen az Attractive Models egyik üdvöskéje, Axente Vanessa is látható. A reklámfotózás az olasz divatháznak hatalmas dolog, de nem váratlan, hiszen Vanessa már a februári divathéten is a Prada exkluzív modelljeként nyitotta meg a bemutatót.

A Prada őszi reklámképeit Steven Meisel készítette egy virtuális labirintus témájára építve a kampányt, melynek főszereplői Vanessán kívül Elza Luijendijk, Vyalitsyna, Magdalena Frackowiak Iselin Steiro és az amerikai származású Madison Headrick. A modellek több szinten jelennek meg, egyesek felnagyítva az előtérben ülnek, míg mások visszahúzódva a távolban figyelnek, mint a virtuális hercegnők a harc előtt.

Prada1

A passzívan pózoló, avatarszerű modelleken látható merész mértani formákkal díszített darabok beleillenek az azonos mintákkal ellátott futurisztikus bútorok világába. A hangulat egyébként  kicsit az Arena Homme+ magazin 12 oldalas editorialjára emlékeztetet, melyben a népszerű és vizuálisan lenyűgőző Final Fantasy sorozat huszonötödik évfordulója alkalmából a rajzfilmszerű karakterek Pradában pózolnak, de elképzelhető, hogy csak véletlen egybeesésről van szó.

„A modellek gondosan el vannak rendezve a futurisztikus közegben, pontos szöget zár be a karjuk és a nyakuk tartása. A kameraállás és a mélység-élesség, a játékos arányok és perspektíva miatt egy videójáték beállítására és helyszínére emlékeztetnek a képek” – nyilatkozta a Prada.

Prada-FW-Campaign-2
Oszd meg másokkal is!
Mustra