Lady Gaga parfümje fekete és tiniszagú

Lady Gagától abszolút valami extrém parfümöt vártunk, de még így is siekrült meglepnie: kevesen adnak ki fekete színű löttyöt illatszer címén, de a Fame névre keresztelt folyadék bizony fekete. Nem, nem csak az üvege színezett. A csomagolás egyébként nem annyira különleges, sőt, elég olcsónak néz ki a tüskés kupak, de biztos így is nagy sikere lesz Gaga milliónyi rajongója közt.

Ilyen Gaga szaga
Ilyen Gaga szaga

A parfüm illatáról korábban az keringett, hogy vér és spermaszagú lesz (hja, hogy a vér/sperma tematikát már a Metallica ezer éve ellőte…), de végül nem az lett, hanem virágillatú. A parfümben fellelhető jegyek leírása meg olyan, mint egy depressziós 17 éves verse – legalábbis a Gawker szerint. A dobozon ugyanis a következő olvasható arról, mi alkotja Gaga illatát: nadragulya könnye, nagy kosborfürt össztört szíve (igen, eredetiben a tiger orchidea sokkal jobban hangzik), a tömjén fekete fátyla, sáfrány és méz esszenciája, porlasztott sárgabarack.

A Gawker szerint a fekete doboz és a túláradó leírás még csak-csak megbocsátható, de az, hogy az üvegcse olyan, mint egy iszappal töltött tojás, az nem. A parfüm egyébként a „balck water” technológiától fekete, tehát kifújva nem hagy nyomot. Hogy mikortól, hol és mennyiért kapható, az még sajnos nem derült ki.

Íme, a költői összetevők
Íme, a költői összetevők
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek