A 42 éves Naomi Campbell nem öregszik

Naomi Campbell május 22-én ünnepelte 42. születésnapját. A fekete párducnak becézett szupermodell 15 évesen debütált a kifutón, azóta is ő az egyik legismertebb és leghírhedtebb modell a világon. Campbell-t karrierje legelején, már 1986-ban borítójára tette a birt Elle, majd nem sokkal később a világ első fekete bőrű modelljeként kerülhetett fel a párizsi Vogue címlapjára is. Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Cindy Crawford és Christy Turlington mellett azon szupermodellek közé sorolják, akik megváltoztatták a nyolcvanas évek végén a divatvilágot.

A magas arccsonttal, telt ajkakkal, nagy, barna szemekkel és hosszú lábakkal megáldott londoni modell bevonzotta az addig javarészt fehér bőrű modelleket foglalkoztató divatszakmába az olyan fiatal, fekete modelleket, mint Chanel Iman, Sessilee Lopez vagy Jourdan Dunn, és kitaposta számukra az utat.

A 177 centi magas Campbell 40 fölött is korunk egyik leghíresebb és legkedveltebb modellje, akit olyan sikeres és tehetős férfiakkal hoztak már szóba, mint Robert De Niro, II.Albert monacói herceg, Robbie Willliams vagy Rachid dubai herceg.

Az olyan akciódús botrányaitól eltekintve, mint a mobiltelefonnal való ütlegelés, főként kopaszodásáról és valóságshow-szerepléséről szólnak a hírek, de Campbell népszerűsége –és foglalkoztatottsága– 42 éves korára se csökkent. Nézze meg a koránál 10 évvel fiatalabbnak tűnő modell legjobb pillanatait galériánkban!

Naomi Campbell
Naomi CampbellStefania D'alessandro
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek