Sminkmester áll modellt a Je Suis Belle-nek

A Je Suis Belle diplomamunkája a sötét színárnyalatokra, kékre, ezüstre és legfőképpen a feketére épített, azóta ezek ritkán látott színek a márka kollekcióiban. A tervezőpáros sokkal merészebb, formailag játékosabb, mégis klasszikus irányba indult el, új, 2012-es nyári lookbookjuk alapszíne a narancs, a bézs, és a barack tónusok. Az izgalmas darabok mintájául a már korábban is fel-feltűnt és jól bevált Je Suis Belle felirat szolgál. Az önmagára és a világra is kíváncsi nőknek készült könnyed ruhákat és nadrágszoknyákat a stáb sminkese, Kovalik Natasa mutatja be Surányi Miklós képein.

A Fashion Awards Hungary-n tavaly az év sminkmesterének választott Kovalik nem most dolgozott először a márkával, sminkesként rengeteg divatshown részt vett, és több neves magazin címlaplányát is ő festette ki. Karrierje a 2006-os Megasztárral indult, majd később Tombor Sarolta sminkmester asszisztense lett, akitől megtanulta a szakma csínját-bínját.

Modellként még nem nagyon láthattuk a csinos, szőke lányt, de a kreatív, nőies Je suis belle kollekcióhoz nagyon jó választásnak bizonyult Kovalik. A nyári kollekcióból mi nagyon szeretjük a 11300 forintos pink topot és a Je Suis Belle feliratos, 37800 forintos, térdig érő szoknyát. A ruhák árai átlagosan a top és a szoknya között mozognak, mindent a belvárosi Je Suis Belle Showroomban lehet beszerezni, a Ferenciek tere 11. szám alatt.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek