Vegye meg Carey Mulligan aranyruháját eBay-en!

Carey Mulligan Prada koktélruhában
Carey Mulligan Prada koktélruhábanKevin Mazur

Múlt héten minden a Vogue által évente megrendezett Met gála ruhakölteményeiről szólt: a New York-i Metropolitan Múzeum Divatintézetében tartott esten a hírességek idén is kitettek magukért, és az Oscar gálát megszégyenítő ruhacsodákban vonultak fel.

A gálára több díva is az év egyik fő fémszínét, az aranyat választotta, tetőtöl talpig aranyban pompázott  például az olasz társasági élet ismert arca, Bianca Brandolini D'Adda, vagy Jessica Alba is. A cuki mosolyú londoni színésznő, Carey Mulligan is az aranyat választotta, pikkelyes, ezüstbe hajló koktélruháját a Prada tervezte.

A diszkógömbre emlékeztető látványos ruhát a Büszkeség és balítélet sztárja a Met gála után pár nappal feltette az eBay-re, az aukció a hozzávetőlegesen 38-40-es méretű Prada ruhára 500 dollárról, 108000 forintról indult és csodával határos módon egy nap alatt semmilyen ajánlatot nem kapott. A licit jelenleg 2025 dolláron, 437500 forinton áll. Az aukció szombaton, május 19-én zárul, és a szerencsés ajánlattevő június 11-ig megkapja a színésznő ruháját.

Mulligan azzal magyarázta furcsa tettét, hogy többször már úgysem viselhette volna az agyonfotózott Prada ruhát, ami a sajtónak hála körbejárta a világot, így inkább az adakozás mellett döntött, a ruha bevételét ugyanis egy szegénység ellen küzdő jótékonysági szervezetnek, az Oxfam-nak ajánlotta fel.

Oszd meg másokkal is!
Mustra