Csináljon magának cápacipőt!

Kobi Levi cipőtervező sok állatos cipőt készített már (a madonnásról és a csőrösről nem is beszélve), de eddig nem merített ihletet a víz alól. Most viszont tengeriemlős-ihletésű, bőr lábbelikkel állt elő, amelyeket például cápauszonnyal és fogsorokkal díszített. Van gyilkos bálnás is, abból nem lóg ki semmi, viszont a képre kattintva megnézheti.

Kobi Levi egyént 2001-ben végzett a jeruzsálemi Bezalel akadémián, szabadúszó tervezőként azóta is cipőtervezőként dolgozik. most éppen saját női cipőkollekcióját alkotja, de tervezett már olasz, kínai és brazil cégeknek is. Cipői szerinte viselhető szobrok. És az áruk is egy műalkotás: a cápás női például 376 ezer forintba kerülnek.

Amelyeket ráadásul ön is elkészíthet, ha unatkozik, és van rá pénze, meg kézügyessége, vagy egy suszter haverja, aki nyitott a furcsa elképzelésekre. Merthogy a hazai boltokban és az online áruházakban is számos szürke cipő akad mostanában, férfiaknak és nőknek is. Alábbi galériánkban mutatunk is néhányat, aztán elő a bőrvarrógépet és a cikkcakk-ollót, vagy menjen el cipészhez. Vagy csak landsharkozzon, néha az is elég.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek