Nicholas Kirkwood kioktatja Kate Middletont

Kate Middletont egyre több támadás éri konzervatív stílusa miatt és azért, mert előszeretettel jelenik meg kedvenc ruhadarabjaiban akár többször is. A sokszor inkább középkorú nőnek, mint harmincasnak tűnő hercegnét nemrég a De Monfort egyetem is felkérte, hogy legyen egy cipőtervezői verseny zsűrielnöke. A nagy vita azonban, hogy Kate Middleton stílusikon-e vagy sem, folytatódik: most a fiatal cipőtervező, Nicholas Kirkwood tett csípős megjegyzéseket Kate Middleton cipőízlésére, ami tényleg kimerül a sötét és nude árnyalatú klasszikus körömcipőkben – írja a graziadaily.co.uk.

Kirkwood, aki tervezett már Beyoncé és Sarah Jessica Parker lábára is cipőt, nemrég azt nyilatkozta, nem hiszi, hogy Middleton alkalmas lenne a hercegnői posztra. A tervező szerint Middleton túl sok high-street cuccot visel, bár tudja, hogy csak próbál demokratikus lenni, akkor sem kellene mindig LK Bennett cipőket hordania. „Néha lehetne rajta akár egy McQueen cipő is, vagy valami ilyesmi, mert egy hercegnő nem lehet csak egy a sok közül!” – mondta a neves cipőtervező.

A „hamisítatlan angol divatra” összpontosító, londoni székhelyű LK Bennett tavaly 17%-kal növelte bevételét Kate Middleton társadalomra gyakorolt hatása miatt. A cég cipői átlagosan 195 fontba, 65 000 forintba kerülnek.

Ön mit gondol Kate Middleton cipőiről?

Oszd meg másokkal is!
Mustra