Miranda Kerr alakformáló cipőben pucsít és jógázik

A kerek babaarcáról könnyen felismerhető szupermodell, Miranda Kerr csatlakozott az egykori EasyTone nagykövetekhez, a kampány kedvéért le is vetkőző Helena Christensen, Kelly Brook és Eva Mendes után ő a Reebok EasyTone kollekció legújabb arca.

A márka a járás és futás közben alakformáló –egyébként semmire sem jó– cipőjének népszerűsítésére mindig tökéletesen kidolgozott testű szépségeket kér fel, így nem lehetett nehéz eljutni Ausztrália első Victoria's Secret angyalához, akit falatnyi fehérneműkben ismert meg a világ. A magát jógával, pilátessszel és sétával fitten tartó modell a sajtótájékoztatón sok, testével kapcsolatos kérdést kapott, amire diplomatikusan válaszolgatott – írja a dailymail.co.uk.

"Mindenkinek van olyan testrésze, amit nem szeret. Egy nőnek meg kell tanulnia szeretnie magát, különben a környezete hogy szeresse? Mindenki máshogy szép!" – az utolsó mondatot külön köszönjük. A Reebok kampányát 3D-s változatban is elkészítették, a reklámképeket a sport márkával már nem először dolgozó neves divatfotós, Rankin fotózta.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek