Elkurvásodás felé tart a Victoria's Secret

A Victoria's Secret arról ismeretes, hogy szép, ízléses melltartókat és bugyikat gyárt, nem túl olcsón. A baj csak annyi – mint arra a Huffington Post is felhívta a figyelmet –, hogy a kínálat egyre közönségesebb. Alábbi galériánkban mutatunk néhány példát. Igen, ezeket mind ők gyártják.

A fehérneműgyártó saját oldalán számos hasonlót találni még. Sokadik végiggondolásra is érthetetlen, hogy egy ennyire menő márka miért gyárt olyan cuccokat, amelyeket mintha a kilencvenes évek elején hordtak volna aktív ravepartyzók.

Az állatminták ezekben a formákban, mennyiségben és színekben teljesen vállalhatatlannak tűnnek, csakúgy, mint a bizarr anyagkombinációk. A csipkéket és a mintákat láthatóan koncepció nélkül párosítják össze, tényleg olyan, mintha a józsefvárosi piacról inspirálódtak volna a tervezők. A galériánkban is látható példák jó része olcsónak, közönségesnek, szakadtna tűnik – főleg az a változat, amelyen mintha nem jutott volna elég pénz arra, hogy az egész kosarat befedje a csipke.

A neonszínek, noha a mi szemünket szúrják, főleg így, most állítólag menők. Ha ön szerint is, olvassa el a Velvet cikkét, amelyben sok rószaszín nadrágos celeb látható, vagy nézze végig alábbi galériánkat.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek