Mojzes Dóra új kollekciója nagyon metál

Mojzes Dóra neve sokaknak ismerősen cseng, mióta a 2011-es Glamour Women of the Year-en őt választotta a közönség a legjobb divattervezőnek. Emellett az is dobott hírnevén, hogy év elején az épp nagyon menőnek számító bristoli énekesnő, Emika az általa tervezett fekete csipkekardigánban szerepelt 3 hours című klipjében, ráadásul nemrég két nemzetközi divatkönyvben, a Fast Forward Fashion-ben és a New on the Catwalkban is megemlítették munkáit.

Bár Mojzes színhasználatára leginkább a sötétebb színek, a szürke, a fekete és ezek árnyalatai jellemzőek, 2012-es tavaszi-nyári kollekciójával megmutatta, hogy nyitott a világosabb árnyalatokra is.

A három színből, feketéből, fehérből és világos-farmerkékből készült darabjaihoz selyemorganzát, vásznat és muszlint használó tervező átlátszó gallérral, tüskeszerű vállakkal, ceruzaszoknyával és köldökig érő felsőkkel képzeli el a modern nőt a nyári szezonban. Az új kollekció darabjai elöl és leginkább hátul dekoltáltak. Az idei együttesek összeségében könnyedek, szexik és futurisztikusak. Kedvencünk a kollekcióból a csipkés hátú, fehér ruha 41600 forintért és a szegecses ceruzaszoknya fodorral 38300 forintért. Nézze meg a kollekciót galériánkban, és válasszon ön is kedvencet!

Oszd meg másokkal is!
Mustra