Szétphotoshoppolta az Elle Coco Rochát

elle rocha

A magazincímlapoknak olyan a Photoshop, mint nekünk a levegő, nem létezhetnek nélküle, de néha azért sok a jóból: rendszeresen beszámolunk különböző elbénázott utómunkákról. Most a brazil Elle májusi számában estek túlzásba a képszerkesztők. Egyszerűen leretusálták a címlaplányról, Coco Rocháról a ruhát, a modell Tumblrén tiltakozott az utólagos csupaszítás ellen – pedig egész könnyen megúszta, nem látszik semmilyen intim testrésze:

„Divatmodellként már régóta szerződés határozza meg, mennyit mutathatok magamból egy-egy fotózáson. A brazil Elle címlapfotózásán testszínű body-t viseltem az áttetsző ruha alatt, de az utómunkák után úgy tűnik, sokkal több bőrt mutatok, mint amennyit valójában mutattam, vagy amennyit egyáltalán szerettem volna. Ez ellentétes azzal, amit szóban és írásban kértem a csapattól. Nagyon szomorú vagyok, hogy kérésem és a szerződésem így figyelmen kívül hagyták. Én hiszek abban, hogy minden modellnek joga van meghatározni, hogy szeretne megjelenni egy képen, esetemben ezt a jogot kijátszották” – írja a 23 éves modell mikroblogján.

A szókimondó Rocha lehet, hogy bírósághoz fordul, bár a címlapon egy köldök nélküli –inkább bizarr, mint szexi– hason kívül nem sokat mutat. „Nem csinálok aktokat, sem félaktokat, nem fotózkodok cigarettával. Sokáig tartott, míg rájöttem, hogy nem kell mindent megcsinálnom, amit mondanak nekem, ha tényleg karriert akarok építeni” – mondta Rocha még korábban a New York Timesnak.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek