A Room magazin most férfiakkal van tele

A the Room első száma 2004-ben jelent meg, azóta évente kétszer, áprilisban és októberben vehetjük meg a magyar és angol nyelvű, nemcsak Magyarországon, hanem például New Yorkban és Osakában is kapható magazint.

A tizenötödik, jubileumi szám tavaszi/nyári kiadása csakis a férfiakra koncentrál és két címlappal jelentkezik. A Perlaki Márton által készített borítón Mihalik Enikő legesélyesebb utódja, Axente Vanessa és dús haja látható, a másik címlapon Surányi Miklós képén a belga modell, Benoni Loos pózol kék Prada sapkában.

A lapban olyan kortárs magyar és külföldi férfiakat mutatnak be, akik meghatározó alakjai a nemzetközi alkotói szférának. Az új the Room bemutatja Csákány Istvánt, aki ellentmondásos szobraival vált ismertté, szemléletmódja szándékosan anti-intellektuális. Témaválasztása gyakran esik a munka és a dolgozói lét problémáira. Interjú olvasható a The Business of Fashion weboldal alapítójával, Imran Amed-del és személyes életébe enged bepillantást a Calvin Klein kreatív igazgatója, Francisco Costa is.

A lapban helyet kapott a nemzetközileg elismert építész és látványtervező, F. Kovács Attila és a japán Makoto Azuma, aki rockzenészből lett virágkötő. A címlapfotózást és háttérmunkákat alábbi kisfilmben megnézheti, a the Roomot pedig például az Írók Boltjában keresheti:

Oszd meg másokkal is!
Mustra