Újra együtt dolgozik Gaultier és a La Perla

2011-ben már készített közös kollekciót Gaultier és a La Perla, majd legnagyobb szerencsénkre idén is összejöttek. Gaultier nem újonc a fehérneműiparban, nevéhez fűződik Madonna Blond Ambition turnéjának kelléktára, az azóta ezerszer újragondolt, lemásolt hegyes-csöcsös fűző is.

Az akkori tervek Madonna ötletei alapján készültek, de Gaultier már akkor is imádta a fűzőt, ami tekintettel a sokszor dekadens és szado-mazót előszeretettel idéző világára, senkit nem lep meg.

A mostani La Perla kollekcióval is csak egyetlen apró probléma van, hogy például egy, még a problémánál is kisebb bugyi 240 euróba, vagyis több mint 70 ezer forintba kerül, ami picit erős. Ettől függetlenül a fűző királya és a csipke ura dolgozzanak együtt még sokáig, mert a négy részre tagolódó kollekciót - Cuir ez dentelle, Frou Frou, Bondage és Marin - nézegetni is öröm.

Ha volna százezrem ilyesmire, a véletlenül éppen szado-mazo hangulatú Bondage bikinijére ugranék. Fekete, egyszerű, de brutális darab, ahogy a Marin csíkos starndszépségei is kellenének.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek