Itt a csaj, aki lenyomta Jennifer Anistont

Kiváló modell-pedigréje ellenére Elettra Wiedemann viszonylag ismeretlen arc, pár magazin kivételével nem igazán találkozhattak vele a divat iránt érdeklődők. Ám ez nem akadályozta meg Peter Davist, az új Scene magazin alapítóját abban, hogy a csajt helyezze az új magazin bemutatkozó kiadványának címlapjára. A publikus kiadás a március első hetében debütál az újságárusok standjain és Manhattan pár, kiválasztott épületében.

cover-march

A New York Times-ban Davis elmondta, hogy ezt az új magazint az a gondolat inspirálta, hogy New York nem csak a hipertrendi, ultragazdag Upper East Side-ból áll, és az egész várost kell megszólítani vele.

tk3s visual 245862 007

Ön melyik csajt választaná?

Épp ezért az első számban szerepelni fog Courtney Love, valamint Jennifer Aniston (aki menőbb) és pasija, Justin Theroux is, de a címlapot illetiően Aniston alulmaradt Wiedemann-nal szemben. Utóbbi ugyanis az Upper East Side-ról származik, de a kevésbé posh városrészekben is hiteles arcnak tekinthető. A modell egyébként az eszével is villoghat, elvégre egyetemi diplomát szerzett nemzetközi kapcsolatokból, valamint a London School of Economics-on és aktivistaként is tevékenykedik.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek