A focipálya helyett a kifutón remekel az ismert edző lánya

Mivel a kedves olvasók nagyon szerették Szepesi Melindáról írt posztunkat, most egy újabb, talán egyelőre kevésbé ismert, de csodaszép magyar modellt szeretnénk bemutatni, Kondás Katát.

Kondás Elemér, a DVSC jelenlegi edzőjének lánya 14 évesen indította el modellkarierrjét, akkor azonnal az összes nemzetközi divathéten megfordult és pályája azóta is látványos szögben ível felfelé, nemrég az a New York Fashion Show-n Calvin Klein kifutóján vonulhatott végig.

Miután 14 évesen megnyerte a VM modellügynökség Valentine Supermodel versenyét, New Yorkban debütált Cynthia Steffe 2009-ben rendezett 2010. tavasz/nyári showján, majd rögtön 12 showt csinált végig a New York-i divathéten. Azóta bemutatkozott a londoni, a párizsi és a lisszaboni divatheteken is, szerepelt a List Magazine-ban, a Teen Vogue-ban is megjelent egy anyag róla, emellett szerepelt Cynthia Steffe 2010 tavaszi-nyári és téli katalógusában is. Tracy Reese websiteján is megjelentek róla képek,  a görög Vima Donna címlapján szerepelt és több neves tervező kifutóján is végigvonult már: Erin Fetherston, Cynthia Steffe, Fashion Fringe, Clements Ribeiro, Triumph Inspiration Award.

Kata, vagy ahogy küldöldön ismerik Kate Kondas jelenleg Londonban él, és ahhoz a modellügynökséghez szerződött, ami Kate Moss és Cindy Crawford ügynöksége is volt. Szamos hatalmas show vár, mint a Jil Sander, Gucci, Balenciaga, Alexander McQueen, Costume National
és olyan magazinok es fotósok állnak érte sorba mint a Vogue,
Numero, W, V, Teen Vogue Steven Meisellel, Greg Kadellel, Steven Kleinnel. Az ügynöksége szerint valószínű, hogy viszontláthatjuk a Calvin Klein Jeans következő kampányában is, amit márciusban fotóznak New Yorkban.

A legfrissebb, február 18-án készült képeken Kata rövid, sötétre festett vonul, és ha Önnek is úgy tetszik mint nekünk, további friss fotókat itt is talál róla.

Oszd meg másokkal is!
Mustra