Howard Stern: Christina Aguilera már plus size

Adam Levine, a Maroon 5 énekese Howard Stern show-jában azon kapta magát, hogy Christian Aguilera testsúlyáról beszélget. "Ez érzékeny téma a nőknél, régebben ő nagyon szexi volt, most túl szoros ruhákat visel, nem? – kérdezte Stern Levine-t.

Az énekes kissé kényelmetlenül érezte magát attól, amilyen irányt vett a beszélgetésük. "A ruhái szorosak igen, ő szereti a szűk ruhákat" - mondta Adam Levine. "Ő láthatóan szeret arról beszélni, hogy jól érzi magát a bőrében, hogy nőnek érzi magát." Howard Stern aztán lezárta a beszélgetést. "Hát igen, ha plus-size nő vagy,  már nem vehetsz fel többé szűk ruhát" – tette hozzá a rádiós műsorvezető.

Christina Aguilera testsúlya egy éve téma, Kelly Osbourne, aki azért nem egy nádszál típus, tavaly augusztusban dagadt ribancnak nevezte az énekesnőt. Állítólag akkor nem a teste miatt szólt be neki, hanem azért, mert nagyon nagy a szája, és mindig megvédik a testőrei.

Az énekesnő 2010. októberében vált el a férjétől, ráadásul letartóztatták, amiért nyilvánosan lerészegedett. Akkoriban kajával és piával vigasztalta magát, aminek meg is lett az eredménye.

Oszd meg másokkal is!
Mustra