Alessandra Ambrosio terhesen is koplal a kifutó miatt

A Victoria’ Secret modellje 5 hónapos terhesen vállal kifutós munkát, és még mindig nagyon jól titkolja, hogy állapotos. Már a 2011. novemberi Victoria’s Secret shown sem volt szabad látszania annak, hogy Ambosio gyereket vár, és a modell tökéletesen meg is felelt az elvárásoknak, csak a bemutató után szivárgott ki, hogy valójában több mint 2 hónapos terhesen vonult fel a világ legszexibb fehérneműiben.

Idén a Sao Paolo-i divatheteken mutatta be a Colcci ruháit, de még mindig nem nagyon gömbölyödik a hasa - legalábbis munka közben. Merthogy Facebookos és Twitteres képein rendes pocakja van: fogalmunk sincs, hogy csinálja, mindenesetre a Colcci pulóverében nem látszik semmi abból, hogy Ambrosio 4 hónap múlva már kétszeres anya lesz.

A novemberi Victoria’s Secret showra egyébként több modell 10 napos koplalással készült, Ambrosionak viszont a fogyókúra mellett hátizmait is meg kellett edzenie, mert egy 105 ezer Swarovski kristállyal kirakott, 182 centi széles, 13 kilós Jenny Manik Mercian szárnyat viselt a fekete bugyi-melltartó szett mellé. Mindezt terhesen. A US Weeklynek elmondta, hogy komoly cukor- és szénhidrátmentes fogyókúrába kezdett várandóssága ellenére, mert nem mondhatta le a showt.

Első gyermekét, a most 3 éves Anját 2008 augusztusában szülte a 30 éves Ambrosio, így meg tudta csinálni a 2007 őszi bugyibemutatót és a 2008-ast is: 2007-ben még nem volt terhes, 2008-ban pedig több hónapja volt visszafogyni versenysúlyára. Most a 2011-es showt épp, hogy be tudta vállalni, de a 2012-re ismét csúcsformában lesz.

Oszd meg másokkal is!
Mustra