18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Aki UGG-ot hord, egyszerűen kurva?

Most aztán jól megkapták az UGG-ot hordó csajok, ki is borultak rendesen. Az RVA Magazinban megjelent, a csizma és a nemibetegségek vagy a kurválkodás között párhuzamot vonó cikket ugyan azóta leszedték, de itt elolvashatja teljes egészében, hogy miért is prostik az UGG-os lányok és melyik fajta csizma pontosan mit is árul el viselőjéről.

4ba45154189fd66204534abf3a553cdc.png

Az UGG valóban nem szép és ritkán csinos, de eddig nem gondoltuk hogy aki ilyet hord, annak műmelle, esetleg nemibetegsége van, de minimum egy olcsó kurva. Pedig a cikk írója, Britt Sebastian pontosan ezt boncolhatta az elhíresült cikkben.

0d7e77a6c150762ec9f3b5cb3c7013e6.png

Leírta, hogy évek alatt egy prosti-mércét dolgozott ki az alapján, hogy melyik lány milyen fajta UGG csizmát hord. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen színű, szőrmés, magas vagy alacsony szárú csizmát húzunk. A drapp, magasabb szárút szerinte a péntek és szombat éjszaka kurválkodó lányok hordják, a szőrös modell pedig szintén nem az erkölcsös viselkedést reklámozza. És akkor még a csillogó modellről nem is esett szó!

Az RVA magazin, ahol a cikkben megjelent később a Jezebel.com-nak írt válaszában azzal védekezett, hogy Britt egy komikus, és az ő cikkei ugyan kicsit durvák, de viccesek, mégis, a sok vita és sértődés miatt inkább törölték bejegyzést az oldalról. Ha UGG-os lányok lennénk, lehet hogy imi is megsértődtünk volna, így viszont elég jól látszik hogy az író egyszerűen csak kiborult ettől a túlértékel ronda, ormótlan és előnytelen téli viselettől. Megértjük.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek