Szmokingot húztak a Golden Globe legszebb körmei

Ha az estélyiket, cipőcsodákat vagy gyémántos hajpántokat nem is, a Golden Globe gálán megjelent színésznők kifogástalan manikűrjeit simán lekoppinthatjuk otthon is. Lenti galériánkban most megmutatjuk a 7 legszebbet, amit nem csak estélyi mellé ajánlunk. Közös nevező a rövid, finom ívüre reszelt köröm, ezt mindenképpen tessék utánozni!

Julianna Margulies, akit a legjobb színésznő díjára jelöltek, az egyszerű vonalú, gyöngyös lila Naeem Khan ruhája mellé egy hasonló fényben ragyogó arany lakkozást választott, rövidre reszelt körmökkel. Ne rakjuk el év végéig mi sem az arany lakkokat, nem csak estélyihez és karácsonyfához mutat jól ez a szín, mi hétköznap is szeretjük.

A legjobb mellékszereplőnek jelölt Evan Rachel Wood halpikkelyes zöld Gucci ruhában jelent meg, amihez egy egyszerű földszínű, barnásszürke lakkot választott. A sok csillogás és mély dekoltázs mellé remek választás volt ez az egyébként hétköznapi árnyalat, ami jól passzolt a színésznő szemszínéhez is.

A bájos Shailene Woodley fantaszitkus szürkés-pasztell Marchesa ruhája mellé szintén egy földszínű manikűrt passzintott. A narancsos barna árnyalat elbűvölő ezzel a ruhával, nem is csoda hogy más kiegészítőre már nem is volt szüksége a színésznőnek.

A hajpántban parádézó Michelle Williams már egy merészebb színkombinációval rukkolt elő. A legjobb női főszereplő díját elnyerő színésznő a semleges színek helyett egy élénk, kontrasztos rózsaszínű lakkozással dobta föl a kék-fekete ruháját. Ha Ön is jobban szereti a feltűnést, válassza ezt a színt bátran, akár télen is!

A szöszi Reese Witherspoon sem hódolt be a nude-trendnek és egy egyszerű párosítással a piros szatén ruha mellé pirosra lakkozta a körmét. A piros a pirossal nekünk kicsit túl menyecskeruhás-piroskás, de ha a kedvenc színét hordána mágán mindenhol, csak tegye bátran.

A nőies Salma Hayek vállnélküli Gucci ruhája mellé egy drámai körömszínt választott, ami csak távolről tűnik feketének, valójában mély ragyogó sötétlila. Ez a árnyalat elegáns, ha szereti a drámai megjelenést, válassza ezt a körömszínt!

Végül pedig személyes kedvencünk, Zooey Deschanel körmei, aki a zöld-feke Prada ruhája mellé a Golden Globe legizgalmasabb manikűrjét kérte: minden egyes körme szmokingot húzott! Ha utánozná, csak fehér és fekete körömlakkra lesz szüksége, meg erre a videóra, ahol megnézheti, milyen egyszerű is a szmokinglakkozás.

Oszd meg másokkal is!
Mustra