Mojzes Dóra kardigánját viseli Emika az új klipjében

A napokban jelent meg az énekesnő albumának első dalához, a 3 hours-hez készített videoklip, aminek magyar vonatkozása is van: magyar sminkes és fodrász dolgozott a forgatáson, Emika pedig Mojzes Dóra divattervező kardigánjában látható.

"A 2011/2012 -es ősz téli kollekciómból van benne egy csipkekardigán"  – mondta Mojzes Dóra a Velvetnek, hozzátéve, hogy a stylist, Sophie Rotas választotta ki a ruhadarabot Emikának. Ennek köszönhető, hogy a tervezőnő neve is szerepel a videó végén látható stáblistán, egyébként a neve elég jól mutat a Balenciaga, YSL és Raf Simons előtt.

7

A 25 éves, Bristolban született, Berlinben élő (amúgy cseh) énekesnő, Emika a kísérleti elektronika egyik új felfedezettje. (Ha nagyon be kell valahova sorolni műfajilag, akkor post-dubstepet mondanánk, de felfedezni zenéjében a kilencvenes évek triphopját, a már-már trentemolleri magasságokig felérő deep hangulatot és a berlini minimal techno vonalat is.) Az énekesnő októberben adta ki Emika című első albumát, amit a zenekritikusok 2011. egyik legjobb albumai közt tartják számon. Mojzes Dóra kardigánjában a második perctől látható Emika.

Oszd meg másokkal is!
Mustra