Ön szerint is ugyanolyan a két Kate Mossos kampányfotó?

A modell most a Fred nevű, Párizs-központú ékszercégnek pózol, aminek egyébként maga is tervez ékszereket. A David Yurman nevű amerikai ékszercég viszont ki van borulva, hogy a Fred ellopta, illetve lemásolta a tavaszi kampányukat, aminek szintén Moss volt az arca, és akit azóta lecseréltek - írja a Huffington Post.

Kate Moss hasonló kampányfotói

Kate Moss valóban mindkét képen szőke, hullámos hajjal szerepel, amit valószínűleg szélgéppel meg is mozgattak, és ugyanúgy sötétre vannak sminkelve a szemei, és persze kiemelve látszik az ékszer is. "A Fred-kampány kínosan hasonlít ahhoz, ami kábé egy éve futtatott a David Yurman. Amikor a kategóriád vezetője vagy, hozzá kell szoknod, hogy másolnak. Biztosak vagyunk benne, hogy a vevőink tudják mi a különbség" - nyilatkozta Yurman.

Hasonlítanak a képek?

A képeken egyébként szemmel láthatóan más pózt vett fel Kate Moss, más szögből is fotózták, a Fred kép ráadásul színes is, míg a Yurman fekete-fehér. Mivel nem tudjuk, hogy mennyivel többet lehet egy ékszerreklámból kihozni, önöket kérdezzük, hogy valóban kínosan hasonlít-e a két hirdetés.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek