no

Randa modell az Armani-videóban

Sasha Pivovarova egy szép modell, csak valamiért ezt a megbízói szeretnék eltitkolni a világ elől. A huszonhat éves, orosz pózolóipari szakmunkást egy hónapja már emlegettük a H&M Versace-kollekciójával kapcsolatban, most pedig a kezünkbe akadt egy videó, amelyben az Armaninak furcsáskodik, a Boudoir nevű, őszi kollekcióhoz. Nincs rá udvarias szavunk, nézzék meg.

Giorgio Armani's Boudoir from Hintmag.com on Vimeo.

Pivovarova a halat idéző ruhájában, egy eléggé bevilágított folyosón mászkál, néha pedig lila szőrmében tapad a falra, miközben, úgy tippeljük, nagyon vágynak egymásra szereplőtársával, Diego Fragosóval (aki mellesleg az ügynökségi fotóján ezerszer jobban néz ki, mint a klipben, kikent ficsúrként. Itt van rá egy videós bizonyíték).

Szóval a kérdés: jó dolog, hogy a modellek a valóságosnál hússzor rusnyábbak, mint amúgy? Illúzióink nincsenek, tudjuk, hogy szépnek nem kell lenniük, az a dolguk, hogy passzoljanak az elképzelésekhez, a megjelenésük hatásával érzelmeket váltsanak ki. Láttuk már Tyra Bankst őrült Barbie-ként, Rihannának is csináltak már olyan hajat, mint egy felmosórongy. Bánatos modellekről is elmélkedtünk már. Mit gondolnak?

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek