Egy 11 éves kislány outfitjeit irigyeltük 8 napon át

Írtunk már jól öltözött-öltöztetett sorozatszereplő pasikról, készül a csajos összeállítás is (amire ide még nyugodtan tessenek tippeket küldeni), de a gyerekekkel nem foglalkoztunk eddig. Hirtelen nehéz is fejből menő gyerekszereplőket mondani, elsőre nekünk a Modern Family piperkőc Manny-je ugrott be, másodiknak viszont azonnal Sally Draper, Don Draper kissé zavarodott kislánya a Mad Men-ből.

Kiernan Shipka ugyan csak 1999-ben született, de már most zavarbaejtően erős kisugárzása és stílusérzéke van, amit a legutóbb egy pár fotóval alaposan be is bizonyított.

Nyolc napon át fotózta magát, amiből nem csak az derült ki, hogy a legnagyobb divatházak menő cuccait hordja, de szuper ízléssel válogatja össze a különböző darabokat is. A hol kislányos, hol nagylányos, hol vagány szerelésekből nekünk csak az utolsó kettő nem tetszett, de az is azért, mert túl nőiesnek találtuk és ha lányunk lenne, aki ráadásul híres is, marhára nem örülnénk ha 11 évesen 21-nek öltözve menne ki az utcára, de nyilván csak túl maradiak és túl öregek vagyunk.

A fenti, kék összeállításról ezt írta: "Szeretem ezt a ruhát. Nagy rajongója vagyok a kéknek, és különösen szeretem ezt a kék  Paul & Joe   pulóvert. A levehető Pán Péter gallér teszi különlegessé. A farmer J Brand, mindig ilyet hordok ! Rugalmasak és szuper kényelmesek. A cipőm Jacadi."

A hajtás alatt a további fotókat találja, és alattuk azokat a szövegeket, amelyeket a kislánysztár az egyes összeállításokhoz fogalmazott.

"Ez a Papo d'Anjo ruha az egyik go-to darabom. Szerintem a mintája vicces, de nem túl kaotikus. Stella McCartney táskát viselek hozzá, a csizma Cole Haan."

" Ez egy  vintage inspirált szett, és a nadrág valóban egy vintage Floriane darab. A kardigán Olive Juice, a szemüveg Chanel és a fejpánt Jessica Oilette."

"Egy barátom születésnapi partyjára mentem ezen a napon. Szeretem a gazdagabb színeket, mint a sötétkék párosítva világos sárgával, vagy zölddel. Ez a páros egy Ralph Lauren Kids ruha egy Ralph Lauren Kids pulóverrel. Egy Burberry kalapot vettem föl hozzá, ami ajándék volt az én Vernie nagymamámtól . A nyaklánc Helen Ficalora, amit  Rose nagymamától kaptam."

"Úgy kartam kinézni, mint egy helloween tök! Ezért alapszíneket viseltem, hogy a narancssárga sálam legyen a lényeg. A sál Marc Jacobs, a pulóver Olive Juice, a szoknya American Apparel, a csizma  Cole Haan. "

"Nemrég láttam meg ezt a ruhát az Olive Juice katalógusban, és teljesen beleszerettem! Szinte bármilyen egyszínű ruhát szeretek Pán Péter gallérral viselni. Úgy döntöttem, hogy egy kicsit inkább casual  viselet lenne egy pár Steve Madden csizmával."

"Ez az outfit nagyon vicces, és imádom viselni. Összeállítottam egy Marc Jacobs topot egy Paul & Joe szoknyával és egy bézs magassarkúval."

"Ez egy új outfitem, és én nagyon szeretem! A rövidnadrág és a kardigán  Stella McCartney Kids. Sok narancssárgát viseltem a halloween jegyében! Volt már ilyen barna cipőm, sokáig hordtam, szeretem a klasszikus darabokat. "

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek