Zimány Linda hajszál híján Kate Winslet egy ruha miatt

Kate Winslet a Velencei Filmfesztiválon vitte sikerre Stella McCartney cseles (több kilóval slankító) ruháját, Zimány Linda a Sugarbird bemutatón viselt egy megszólalásig hasonló öltözéket, a Sugarbird nyúlásszagú őszi-téli kollekciójából. Úgy tűnik, a magyar márka tervezője alaposan inspirálódott Stella McCartney őszi-téli kollekciójából, Zimány ruhájának színei, varrása, fazonja ugyanis nagyon emlékeztet arra a ruhára, amit Winsleten láttunk korábban és először a vörös szőnyegen.

„Teljesen más ötletből hoztam elő, egy moszkvai ötletből. És nem olyan speciális megoldás, ez a hetvenes évek divatja, a Chanel kollekcióban a hetvenes években is lehetett látni. Szerintem ez egy alapdarab” – mondta a Velvetnek Zimány, aki aktívan részt vett a trükkös ruha tervezésében. „Ha hasonlít Stella McCartney ruhájára, akkor ő is a múltból hozta az ötletet, menj be a Zarába, ott is nyolcvan ilyet találsz” – tette hozzá a modell, aki biztosított minket afelől, hogy a ruhából több verzió is készül, többféle színösszeállításban.

Kinek áll jobban a ruha?

Kate Winsleten rendesen feszül a trükkös ruha, melyben dereka minimum két számmal kisebbnek tűnik a valóságosnál: ahol karcsúsítani kellett, oda sötét csíkot tett McCartney, ahol erősíteni, oda világos foltot. Zimányon nem kell soványítani semmit –erősíteni se nagyon –, rajta nem is feszül a bézs színű Sugarbird kreáció, melynek oldala fekete, mellrészét pedig fordított szívalakban fehér folt emeli ki, de a teltebb magyar vásárlók biztos örömmel veszik majd a ruhát:

„A divatban felesleges hasonlóságot keresni, mert mindig minden ismétlődik. A nagy olasz divatházak diktálják a divatot, ez van, ezt kell követni, különben nem veszik a ruháid. Mindenkinek az fog kelleni, amit Anna Wintour berak a Vogue-ba” – mondta Zimány, aki szerint az sem baj, hogy a fast fashion boltok koppintják a nagyokat, mert így legalább van miből válogatni. Nos, a visszafogott, de trükkösen tervezett ruha Zimányon vagy Winsleten áll jobban ?

Oszd meg másokkal is!
Mustra