Beckhamné 20 centis cipőben, lányával a kezében tipeg

Beckhamné előszeretettel jár bevásárlókörutakra és moziba 2 hónapos lányával, múltkor a Pradában nézelődtek, most pedig több üzletet végighakniztak együtt. Voltak a FAO Schwarz játékboltban, aztán benéztek Marc Jacobshoz és a Miu Miuba, majd Victoria megvacsorázott a Nobuban.

A gyerek biztos nagyon élvezi, hogy anyja mindenhová magával cipeli –csupán a túláradó szeretet miatt–, de azt, hogy a kedves mama mindezt 18 centis sarokmagasságú designercipőkben teszi, nem biztos, hogy jó ötlet. Közel 20 centis sarkakon megmozdulni sem biztonságos, elég könnyű elveszteni az egyensúlyunkat, pláne egy gyerekkel ölünkben.

Mindenesetre egy ilyen cipő elég feltűnő, ahogy az is, hogy Harper és anyja hasonlóan cuki rózsaszín ruhát vett a New York-i boltjáráshoz. Csak hogy jól mutassanak együtt. Mintha a gyerek csak egy trendi kiegészítő lenne. A sétáról elég sok kép készült, a Daily Mail szerint Beckhamné és gyermeke kifejezetten meghitt kapcsolatban van: mert bár sok rajongó gyűlt össze a Marc Jacobs üzlet előtt, Beckhamné végig csak lányára figyelt.

Önnek tetszik Beckhamné szettje?

Victoria Beckham elmondása szerint alig kilenc hetes lánya imád vásárolni, amikor a Pradában voltak, akkor például állítólag az volt a gyerek arcára írva, hogy: „Mami, otthon vagyok!”. A divattervezőként is ténykedő négygyerekes exénekesnő cipője egyébként egy Louboutin, méghozzá egy Daffodil 160 típusú extramagas talpú platform körömcipő.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek