Anne Hathaway csipkével a fején végzetasszonykodik

Az Interview magazin szeptemberi számának sötét és borongós címlapján szinte felismerhetetlenné tették az egyébként mosolygós amerikai színésznőt. A huszonnyolc éves Hathaway arcát virágos fátyol borítja, hangsúlyos a fekete szája, a szemöldöke, a vérvörössel felírt cím pedig vámpíros, végzet asszonya érzést erősít fel.

Mert Alas és Marcus Piggott gótikus temetői képeiért katt a képre!
Mert Alas és Marcus Piggott gótikus temetői képeiért katt a képre!

A címlapképet a legtöbb divatblog és divathíroldal szerint egyedülálló módon Karl Lagerfeld,a  neves divattervező készítette, bár éppen az Interview magazin erről egy kukkot sem ír, sőt, van olyan oldal, ahol ezzel ellentétes információt is találtunk. Így egyelőre nem lehet tudni, mi az igazság a fotó készítőjéről, de valószínűbb, hogy mégsem a divattervező volt a készítő, hanem mivel Lagerfeld rendszeres szerzője a magazinnak, és ebben a számban is megjelenik egy interjúja egy másvalakivel, valamelyik divatoldalt ez összezavarta, a többi pedig átvette a (feltehetően téves) infót.

Szóval, a legvalószínűbb az, hogy a magazinban Hathawayről található fotókat, így a címlapot is Mert Alas és Marcus Piggott fotósok készítették.

Az interjúban Hathaway olyan komoly témákról beszélget, minthogy a színésznő mennyire imádta a királyi esküvőt, és szereti Kate Middletont. Anne Hathaway egyébként éppen a következő Batman-filmen dolgozik, ő játssza a Macskanőt, és nemrég majdnem kiverte a kezében lévő fegyverrel az egyik kaszkadőr szemét.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek