Döbbenet! Karl Lagerfeld levette a napszemüvegét

A Chanel világhírű vezetőtervezőjének megjelenése jellegzetes: hófehér, lófarokba fogott haj, autós kesztyű, fehér ing, fekete zakó és az elmaradhatatlan napszemüveg. Nagy ritkán persze kirúg a hámból, és valamit változtat az összeállításon. A minap Saint Tropez-ban kapták rajta a formabontó külsővel: mintás nyakkendőben, világos öltönyben és sötét ingben lépett ki az utcára, és ami a leginkább megdöbbentő, egy rövid időre levette a napszemüvegét is, és egy szemfüles paparazzó meg is örökítette a ritka pillanatot.

karllagerfeld

Melyik Karl Lagerfeld a szimpatikusabb?

Persze nem ez első alkalom, hogy Karl Lagerfeld ilyen cselekedetre ragadtatta magát: áprilisban szintén megszabadult kedvenc kiegészítőjétől, amikor egy fejhallgatót kellett a felvennie, mert valami érdekes dolgot mutattak neki az előtte heverő laptopon.

Mindenesetre ritkán adódik ilyen alkalom, érdemes alaposan megvizsgálni a hamburgi születésű Lagerfeld szemét és napszemüvegmentes arcát. Ja, az ugye senkit nem lep meg, hogy a 77 éves divattervezőnek saját napszemüveg-kollekciója is van?!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek