Menő vagy ciki: gumicsizma a városban

A gumicsizma ma már abszolút elfogadott városi viselet, legalábbis erre enged következtetni, hogy a legkisebb eső idején minden második nő előveszi tarka, trendi – vagy annak képzelt – gumilábbelijét.

Biztosan praktikus viseletről van szó, hiszen nem ázik be, és most már azt sem lehet mondani, hogy csúnya, vagy unalmas lenne. Ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, a legolcsóbb darabok is ízléses, fantáziadús mintákkal kaphatók, illetve egyre több helyen hódít a magassarkú, fényes, fekete változat.

Rubber Boots

Ellenzői szerint azonban fölösleges és érthetetlen ez a nagy gumicsizma-mánia, hisz egy kis esőtől még nem feltétlenül ázik be egy sima cipő, viszont a gumiban megbüdösödik az ember lába. Ráadásul a gumicsizma egyáltalán nem illő viselet sem irodába, sem egyetemre (vagy leginkább nem is városi viselet).

A lábbüdösödésre még nincs bizonyítékunk, ahogy szerintünk egy váltócipő is megoldás lehet arra, hogy ne kelljen az egész napot gumiban tölteni, de mindegy is. A lényeg: Ön szerint menő vagy ciki gumicsizmát húzni a városban?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (12466) (13717) Ciki!
Mustra